5 ianuarie 2011

✿Fata cu esarfa violet [2]

O ploaie torentiala s-a abatut peste oras.Insa ea nu simtea nimic acum,nici umezeala,nici frigul.Ea simtea decat o durere profunda,parca tot mai proaspata cu fiecare ora.Parca nici nu au trecut doua ore de cand s-a intors...Statea pe pat si plangea.Nici pana acum nu s-a schimbat de haine.Poate voia sa prelungeasca momentele,poate ca el va veni totusi sa o incalzeasca cu trupul lui.Nici nu mai stie de cand nu a mai iesit in lume,nu voia...Ochii lui inca o urmareau peste tot...De ce inca ii bantuie visele?Chiar si acum parfumul pielii lui persista in mintea ei,face parte din ea.Nici pana in ziua de azi nu stie unde e..
Toata fiinta ii striga numele si il vrea pentru ea prin toti porii.Se simte goala pe dinlauntru.Dar de ce? Din toti barbatii pe care i-a intalnit,el s-a lipit de sufletul ei ca raia.Cred ca daca ar exista vreo metoda prin care sa-l extraga din capul ei,nu ar putea.Il simte prezent in fiecare celula a ei,nu stie cum sa traiasca altfel.
Nu-si aminteste de viata ei de dinaintea lui.Parca i-ar fi sters cineva memoria si continua sa-i viruseze creierul.Nu stie ce sa faca,sangereaza prea tare inauntrul ei.Doare.
Va urma...

Denisa


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu