7 noiembrie 2017

breathe in, breathe out
Asculta...Asculta ceea ce de mult vrea sa-ti spuna inima si tu o sufoci cu panglici colorate. In linistea noptii iti e greu sa nu auzi, sa n-o auzi. Bubum, bubum...Tu si doi greieri ce stau sub clar de luna. Un vajait dinspre amiaza ce anunta ploi. Azi, maine, ieri si-acum. Tic-tac. Unde esti? Te-am pierdut dupa colt. Acolo unde te jucai pitita. Mai stii ca ai fost copil? Nu aveai atatea ganduri. Sau poate aveai, dar nu ti se invarteau stoluri-stoluri in jurul capului. Avion cu motor...
Pantofi ce-asteapta sa lase urme pe drumul proaspat udat. Degete ce freamata la gandul descifrarii noilor lumi. Rujul ce sta aliniat pe masa ca sa-l iei ca pe-o doza de espresso. Totul e pregatit de o noua aventura ce incepe cu un singur cuvant, un singur gest, o singura scolipire a ochilor.
Un, doi. Scarile astea duc in sus, si-n sus, de-or sa ajunga la stele. Imi iau una s-o pun in piept, cateva in par si gata. Liniste. Inchide ochii si respira. Poti s-o faci. Inca un tur. Rezista. Gandeste-te de ce faci asta. Mai stii? Asa...Ai ajuns. Iti miroase a briose cumva?

Un comentariu:

  1. Este un privilegiu să împărtășești lumii această mărturie miraculoasă. Sunt Beth Walters din Anglia. Soțul meu a divorțat de mine cu 4 luni în urmă și am fost plin de remușcări pentru că nu știam ce să fac pentru a modifica problemele cu soțul meu. Am căutat ajutor pe internet cu privire la modul în care aș putea obține ajutor în căsnicia mea și am descoperit martori minunați despre VRAJA DE IUBIRE SĂNĂTOSĂ care a fost progresivă cu vrăjile sale. Am luat legătura cu el și iată că Dr.Wealthy mi-a spus că îmi va pregăti o vraja care să-l aducă înapoi pe soțul meu. Eram sceptic, dar nu aveam altă opțiune decât să lucrez cu el. 2 zile mai târziu, soțul meu m-a sunat că se întoarce acasă și din acea zi și până în acest moment, am trăit pașnic. S-a întors acum cu atâta dragoste și grijă. astăzi mă bucur să vă anunț cu toții că acest jucător de vrăji are puterea de a aduce înapoi iubitorii și cel mai surprinzător lucru este că dragostea noastră este foarte puternică acum, fiecare zi este fericire și bucurie. și Nu există nimic ca a fi cu omul pe care îl iubești. Îl voi recomanda pe Dr.Wealthy oricui are nevoie de ajutor. Dacă aveți vreo problemă, contactați Dr.Wealthy, vă garantez 100% că vă va ajuta !!.

    wealthylovespell@gmail.com

    Scrieți-l pe Whats-app +2348105150446

    RăspundețiȘtergere